ZOLDERONTWERP

Berkel en Rodenrijs – 2014

Zolderontwerp | Berkel en Rodenrijs 2014

Voortkomend uit de wens voor het creëren van een “privé-vertrek” hebben onze opdrachtgevers uit Berkel en Rodenrijs het plan om de zolder te verbouwen. Het vernieuwde zolderontwerp moet een slaapkamer, een inloopkast een badkamer en diverse bergruimten zoals bijvoorbeeld een vliering bevatten.

In de zoektocht naar de optimale indeling zijn een aantal indelingen besproken waarbij telkens naar de verdeling tussen functionaliteit en ruimtelijk effect gekeken is. Het resultaat is een zolder waarin alle vereiste ruimten op een logische en ruimtelijke manier zijn verwerkt. De eindproduct is een technische uitwerking met maatvoering, sanitair , elektra, en afvoeren, waarmee de opdrachtgevers kunnen communiceren richting uitvoerende partijen.

Projectinformatie

Jaar
– 2014

Plaats
– Berkel en Rodenrijs

Fasen
Schetsontwerp;
Voorlopig ontwerp;

Opdrachtgever
– Particulier