Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Baw_Widgetarchives_Widget_My_Archives has a deprecated constructor in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/plugins/better-archives-widget/widget-archives.php on line 6 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/functions-enfold.php on line 313 Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Studio Kustlijn Architecten, Den Haag - SKA23

KAVELWONING SKA23

Den Haag – 2017

Kavelwoning ska23 | 2017

Deze drive-in woning is ontworpen voor een echte autoliefhebber. Het ontwerp heeft duidelijke vormen met sterke materialen. Door het combineren van materialen voor het interieur en het exterieur ontstaat een verbinding. De “open garage” geeft deze woning een unieke beleving.

De begane grond van een drive-in woningen is over het algemeen niet erg interessant, in dit ontwerp is de garage een belangrijk onderdeel van de woning. Door een duidelijke visuele connectie te maken vanuit de keuken naar de garage wordt de auto als een museumstuk aan de woning gepresenteerd. Het bezitten van een bijzondere auto krijgt op deze manier een extra beleving. Het hoogteverschil dat door de garage wordt gecreëerd zorgt met een ruime vide voor een verbinding tussen woonkamer en keuken.

Interesse in zelfbouw kavels?

Projectinfo

Jaar
– 2017

Plaats
– Den Haag

Fasen
Schetsontwerp;
Voorlopig ontwerp;

Opdrachtgever
– Particulier

Team:
Florian Nugteren
Mechteld Ruijters