Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Baw_Widgetarchives_Widget_My_Archives has a deprecated constructor in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/plugins/better-archives-widget/widget-archives.php on line 6 Studio Kustlijn Architecten - Interieurontwerp Prinsestraat Den Haag

INTERIEUR WINKEL FORT M

Den Haag – 2018

Interieurontwerp en collectiebepaling | Prinsestraat Den haag 2018

Voor interieurwinkel Fort M op de Prinsestraat in Den Haag hebben we ontworpen aan  het concept, de collectie bepaling en het interieur van de winkel. In samenwerking Marc Tielrooij en Michiel Lindhout, eigenaren van de interieurwinkel, is de collectie  samengesteld met merken zoals, Ferm Living, By On, Menu en StudioHenk. Fort M gaat terug naar ouderwetse ambacht en heeft aandacht voor materialen, kleuren en afwerking. Door samenwerkingen met de mooiste merken, beste ontwerpers, fotografen, kunstenaars en meubelmakers, zorgen zij voor hoge kwaliteit in alles wat wij doen en verkopen. Samen met verschillende specialisten is een  identiteit gecreëerd, de collectie bepaald en de fysieke winkel ontworpen. Alle modellen, stoffen, kleuren en materialen in de collectie zijn zorgvuldig uitgekozen en sluiten naadloos aan op het ontwerp van de winkel.

Naast de interieurwinkel is er een webwinkel waar de collectie online te bewonderen en te bestellen is. Wij werken samen met Fort M aan vastgoedstylingprojecten. Woningen bestemd voor de verkoop worden verbouwd, ingericht en volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Na het uitvoeren van ons interieurontwerp wordt de woning ingericht met meubels uit de collectie van Fort M. Potentiële kopers krijgen een woning te zien die volledig af is. Als de inrichting volledig naar smaak is kan deze worden aangeschaft.

Jaar
– 2018

Plaats
– Prinsestraat Den Haag

Fasen
Schetsontwerp;
Voorlopig ontwerp;
Definitief ontwerp;
Bouwbegeleiding.

Opdrachtgever
Fortm

Team:
Mechteld Ruijters

Fotografie
Myrthe Slootjes 

Meer projecten