Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Baw_Widgetarchives_Widget_My_Archives has a deprecated constructor in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/plugins/better-archives-widget/widget-archives.php on line 6 Studio Kustlijn Architecten - Bedrijfsverzamelgebouw Den Haag

THE HAGUE TECH

Den Haag – 2017

Bedrijfsverzamelgebouw | Den Haag 2017

In opdracht van The Hague Tech hebben wij een interieur ontworpen voor het bedrijfsverzamelgebouw in het bruggebouw in Den Haag.

The Hague Tech is een community voor tech-talent dat samen wil groeien, leren en excelleren. Samen zetten ze technologie in om te werken aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Lokale start-ups en kennisinstellingen, maar ook grote gevestigde internationale bedrijven, studenten en overheidsorganisaties vinden elkaar bij The Hague Tech. THT faciliteert het delen van kennis en inspiratie en biedt flexibele werk- en ontmoetingsruimtes en services als gezamenlijke R&D, opleidingsmogelijkheden en events.

Wij hebben een ontwerp gemaakt dat aansluit op de door Vruchtvlees ontworpen huisstijl.

Jaar
– 2017

Locatie
– Den Haag

Fasen
Schetsontwerp;
Voorlopig ontwerp;
Definitief ontwerp;
Omgevingsvergunning;
Bestek;
Werktekeningen;
Bouwbegeleiding.

Opdrachtgever
– De jongens van techniek
– Vruchtvlees
– KB timmerwerk

1
2
kantoor ontwerp Den Haag
1

presentatie ruimte

2

keuken