Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Baw_Widgetarchives_Widget_My_Archives has a deprecated constructor in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/plugins/better-archives-widget/widget-archives.php on line 6 Zelfbouw Mijn eigen Wiericke Nieuwerbrug - Studio Kustlijn Architecten

Zelfbouw Mijn eigen Wiericke Nieuwerbrug

In de Gemeente Bodegraven in Nieuwerburg komen meerdere zelfbouw kavels beschikbaar op het project Mijn Eigen Wiericke . Een rustige en idyllische locatie met alle charmes van een dorp. In het gebied de ‘Wijde Wiericke’ vlak aan de Rijn biedt Steenvlinder verschillende nieuwbouwkavels waar je zelf een unieke woning op mag realiseren. De omgeving is groen en toch letterlijk een steenworp afstand van de A12. De kavels bevinden zich direct aan het water, er is genoeg parkeerplek en alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden.

De nieuwbouwkavels bieden de mogelijkheid voor het bouwen van 7 vrijstaande woningen (met kap) en 8 geschakelde woningen. Er zijn vier 2-onder-1-kap woningen en daarbij komen er 9 geschakelde patiobungalows. De patiobungalows hebben met 4 tot 5 aangesloten bungalows een gezamenlijke, grote buitenruimte direct aan de woning. De verkoop van de kavels start naar verwachting in maart 2018.

Wij zijn aanwezig tijdens de informatiedagen en bijeenkomsten met de optanten.

Foto van de zelfbouw locatie Mijn Eigen Wiericke in Nieuwerbrug.
Foto van de zelfbouw locatie Mijn Eigen Wiericke in Nieuwerbrug.

Zelfbouw Mijn eigen Wiericke Nieuwerbrug

Promotiefilm Steenvlinder