Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Baw_Widgetarchives_Widget_My_Archives has a deprecated constructor in /customers/3/7/9/studiokustlijn.nl/httpd.www/wp-content/plugins/better-archives-widget/widget-archives.php on line 6 Zelfbouw Deelplan 20 Den Haag - Studio Kustlijn Architecten

Zelfbouw Deelplan 20 Den Haag

Zelfbouw Deelplan 20, nieuwbouw in een nieuwbouwwijk. Leidschenveen en Ypenburg zijn de zogenaamde Vinexwijken van Den Haag. Sinds begin deze eeuw zijn veel gezinnen vertrokken uit de binnenstad of jonge gezinnen gaan nestelen en gaan wonen in deze rustige gezinsvriendelijke wijken. Zelfbouw Deelplan 20 is eenproject aan de rand van Ypenburg. een ideale plek voor wie het avontuur van zijn eigen huis bouwen wil ervaren en wil genieten van de faciliteiten en de rust die een vinexwijk te bieden heeft. Hoe ziet een ideale gezinswoning eruit? Bij een projectontwikkelaar krijg je de meeste ruimte voor de beste prijs. Waarschijnlijk wil je dat juist niet, anders had je die wel gekocht.

“Sfeervol wonen dichtbij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg en pal achter het Hofbad biedt de gemeente 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station.”

De verkoop van zelfbouw Deelplan 20 is te volgen via ikbouwindenhaag.nl

Zelfbouw Deelplan 20 Den Haag

Alles wat we weten over het bouwen van je eigen huis.