Zelfbouw

Een eigen huis bouwen, een onderdeel op menig bucketlist dat steeds vaker werkelijkheid wordt. Gemeentegrond of voormalige kantoorpanden worden beschikbaar gesteld voor de bouw van een een kavelwoning. Grond wordt verkocht aan particulieren inplaats van aan projectontwikkelaars. Hoeveel tijd gaat het me kosten, wat weet ik nog niet dat ik zou moeten weten, wat kost een huis bouwen en wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Zomaar een paar vragen die wij vaak gesteld krijgen. Wij hebben de antwoorden op deze vragen gebundeld en nodigen geregeld potentiële zelfbouwers uit om zoveel mogelijk van deze vragen te kunnen beantwoorden.

De volgende uitnodiging vind je hier.

Wil je zelf een huis ontwerpen en bouwen maar heb je nog geen idee waar dit mogelijk is? Rond het door ons geliefde Den Haag worden kavels aangeboden op de BeresteinlaanTrekvlietzone, VroondaalPetroleumhaven, Petroleumhaven Waterkavels en Deelplan 20. Dit zijn de projecten bij ons in de buurt maar als wij ergens iets moois kunnen ontwerpen rijden met veel plezier het hele land door.