MISSIE & VISIE

Vormgeving is beleving. Wij geloven dat vormgeving beleving is. Het is de unieke werkwijze van samenspel, creatieve gedachten en anders denken waarin wij ons onderscheiden. Wij ontwerpen positieve belevingen waarin de gebruiker centraal staat.

Een hoop tekst voor “het vertalen van de wensen van onze opdrachtgevers naar de juiste beleving”. Onze ontwerpen ontstaan door het combineren van interieur, architectuur en bouwkunde met een creatieve kijk op esthetiek, functionaliteit en met analytisch vermogen.

KERNDIENSTEN

 • Nieuwbouw

  Ons architectenbureau ontwerpt nieuwbouw voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Door het inzetten van originaliteit, kwaliteit en innovatie vertalen wij uw ideeën naar een onderscheidend ontwerp. Wij gebruiken onze creativiteit en bouwkundige kennis voor het ontwerpen en realiseren van woningbouwprojecten, de nieuwbouw van particuliere woonhuizen of villa’s en de nieuwbouw van kleinschalige utiliteitsgebouwen. Van het schetsontwerp tot oplevering begeleiden wij u graag tijdens dit spannende proces.

  Lees meer

 • Verbouwen

  Wanneer bouwen complexer en steeds duurder wordt, de uitbreiding van steden is gestopt maar de vraag naar goede huisvesting wel stijgt, is het verbeteren en vergroten van bestaande woonruimte een interessante optie. Heeft u een kluswoning of verouderde woning die toe is aan verbouwen. Binnen de grenzen van uw budget en de regelgeving realiseert Studio Kustlijn Architecten uw wensen. Onze projecten resulteren in fijne ruimten van bouwtechnisch hoge kwaliteit door het toepassen van bouwkundige vernieuwingen en het actualiseren van het woongemak.

  Lees meer

 • Interieuradvies

  Interieur is bepalend voor de beleving van een ruimte. Niet alleen de opstelling maar ook de combinatie van kleur- en materiaalgebruik, armaturen en meubilair zijn van belang om de juiste “look and feel” te verwezenlijken. Door het combineren van verschillende disciplines binnen een project zijn wij in staat om een totaalproject af te leveren. Door het geven van passend interieuradvies bij onze bouwkundige ontwerpen ontstaat cohesie tussen binnen en buiten.

  Lees meer

 • Concepting

  Een goed product of dienst wordt aangevuld en versterkt door de juiste uitwerking en presentatie. De faciliteit om deze producten of diensten heen wordt een steeds belangrijker onderdeel van de uitstraling en communicatie. Regelmatig sluiten wij aan tijdens ideefasen om met onze bouwkundige kennis en creatieve inbreng bij te dragen aan het succes van nieuwe producten of diensten. Ook het herbestemmen en op de juiste manier presenteren van vastgoed zien wij als concepting.

  Lees meer

 • Zelfbouw Kavels

  Een eigen huis bouwen, een bucketlist onderdeel dat steeds vaker werkelijkheid en voor een grotere doelgroep toegankelijk wordt. Steeds vaker worden gemeentegrond of voormalige kantoorpanden beschikbaar gesteld voor zelfbouw. Grond wordt verkocht aan particulieren in plaats van aan projectontwikkelaars. Wat komt er kijken bij het aankopen van een stuk grond, waar moeten we op letten, met welke kosten moeten wij rekening houden en wat kan een architect voor ons betekenen? Bij al deze vragen en meer staan wij u graag bij.

  Lees meer