MISSIE & VISIE

Vormgeving is beleving. Wij geloven dat vormgeving beleving is. Het is een werkwijze van samenspel, creatieve gedachten en anders denken waarin wij ons onderscheiden. Wij ontwerpen positieve belevingen waarin de gebruiker centraal staat. Een hoop tekst voor “het vertalen van de wensen van onze opdrachtgevers naar de juiste beleving”. Onze ontwerpen ontstaan door het combineren van interieur, architectuur en bouwkunde met een creatieve kijk op esthetiek, functionaliteit en met analytisch vermogen.

 

KERNDIENSTEN

 • Nieuwbouw

  Studio Kustlijn Architecten ontwerpt woningbouwprojecten, de nieuwbouw van particuliere woonhuizen & villa’s en de nieuwbouw van kleinschalige utiliteitsgebouwen.

 • Verbouw

  Wanneer bouwen steeds duurder en complexer wordt en de uitbreiding van steden stagneert, is het verbeteren en vergroten van de bestaande woonruimte een interessante optie. Het actualiseren van woongemakken, realiseren van fijne ruimten en bouwtechnisch hoge kwaliteit zijn hiervoor de uitgangspunten.

 • Interieur

  Onze ontwerpen kenmerken zich door een compositie van heldere vormen, natuurlijke texturen en zorgvuldig samengestelde kleuren die aansluiten op de gewenste beleving. Ieder ontwerp wordt gevormd aan de hand van de gewenste beleving. De verschillende ontwerpen hebben de overeenkomst helder te zijn door de kracht van eenvoud.

 • Concepting

  Een goed product of dienst wordt aangevuld en versterkt door de juiste uitwerking en presentatie. De faciliteit om deze producten of diensten heen wordt een steeds belangrijker onderdeel van de uitstraling en communicatie. Regelmatig sluiten wij aan tijdens ideefasen om met onze bouwkundige kennis en creatieve inbreng bij te dragen aan het succes van nieuwe producten of diensten. Ook het herbestemmen en op de juiste manier presenteren van vastgoed zien wij als concepting.