Welkom Stagiaire Souhaila

Vanaf vorige week wordt ons team versterkt door Souhaila. Ze komt hier meer leren over het vak van de architect & bouwkundig tekenaar. De stage heeft een duur van 3 maanden. Uiteraard zijn wij benieuwd naar haar verwachtingen.

  • Wie ben je en hoe bij je bij Studio Kustlijn terecht gekomen?

Mijn naam is Souhaila Hamham en ik ben derdejaars bouwkunde studente aan De Haagse Hogeschool hier in Den Haag. Na wat rond gezocht te hebben voor stages, kwam ik op Studio Kustlijn Architecten. Het is een klein, maar rap groeiend architectenbureau in Den Haag met een leuke bedrijfssfeer en mooie projecten. Deze beschrijving sprak mij ontzettend aan en gelukkig kon ik meteen terecht!

 

  • Wat verwacht je van je stage bij Studio Kustlijn?

Voor mij is dit de eerste keer stagelopen, dus ik weet niet wat ik kan verwachten. Eigenlijk is het enige wat ik verwacht, dat ik veel ga leren. Zo veel mogelijk kennis vergaren over zo veel mogelijk verschillende aspecten binnen een architectenbureau.

 

  • Wat wil je leren tijdens je stage?

Ik mijn hele leven al op school, net zoals de meeste studenten. Ik zou hier graag los van  raken en willen ervaren hoe het is om binnen een bedrijf te werken.

 

  • Aan wat voor een projecten zou je graag mee willen werken?

Studio Kustlijn is een breed architectenbureau omdat ze nieuwbouw, verbouw en interieur doen. Ik wil natuurlijk profiteren en overal aan mee werken voor zover dit mogelijk is!