Stagiair bouwkunde gezocht!

Wij zoeken 3e jaars +  HBO en WO bouwkunde studenten die stage willen lopen in een creatieve leeromgeving. Wij groeien hard en hebben grote plannen, dus we hebben plekken vrij voor enthousiaste bouwkunde studenten!

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste en leergierige student bouwkunde die tijdens een stageperiode van mi- nimaal 3 maanden wilt werken in een creatief architectenbureau. Je vindt het een leuke uitdaging om grotendeels zelfstandig de theorie toe te passen in de praktijk.

Wat leer/kan ik allemaal? Je leert het vakgebied Architectuur kennen in een bedrijf met vier partners. Je helpt Studio Kustlijn met de dagelijkse taken zoals:

 • Het ontwerpen en uitwerken van bouwplannen in Archicad; van conceptvorming voor internationale prijsvragen tot en met bouwbegeleiding op de bouwplaats
 • Het presentabel maken van ontwerpen in 2D en 3D
 • Grafische- en ontwerpvaardigheden
 •  Taken in Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator
 • Het maken van 3D-tekeningen

  Waar kom ik terecht? Je komt terecht in misschien wel het leukste kantoor waar je ooit zult werken. Wij zijn een start-up organisatie die de afgelopen periode een sterke groei heeft meegemaakt. Studio Kustlijn bestaat uit een sterk team van jonge ervaren professionals die begrijpen dat een week hard werken op vrijdagmiddag moet worden beloond met een borrel. Tijdens je stageperiode ga je gedeeltelijk zelfstandig te werk, maar er is altijd tijd en ruimte voor vragen en ondersteuning.

  Wat krijg ik? Je zult onder begeleiding bouwen aan een waanzinnig leuke onderneming waarbij creatieve in- put en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan en natuurlijk nemen we nieuwe ideeën graag mee! Naast een stagevergoeding krijg je behalve een grote dosis nieuwe kennis en praktijkervaring ook minimaal drie maanden lang een leuke tijd. Je krijgt ook de mogelijkheid om na een dag hard werken jouw dart- en tafeltenniskunsten bij te schaven.

  Ben je dus geïnteresseerd in deze stageplek, stuur dan jouw motivatiebrief en C.V. op naar het e-mailadres info@studiokustlijn.nl.