Collega’s gezocht!

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het perfectioneren van onze ontwerpen voor nieuwbouw, verbouw, interieur of een combinatie hiervan voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. De werkzaamheden zullen bestaan uit het in kaart brengen en uitwerken van bestaande situaties en het uitwerken van de daaropvolgende in het team gevormde schetsontwerpen tot het definitief ontwerp en verdere fasen. De functie is een rode draad tijdens projecten waar wordt samengewerkt met ontwerpers en bouwkundige. Wij groeien hard en hebben veel plannen dus zijn op zoek naar collega’s

Onze collega’s zijn enthousiast, leergierig en hebben veel energie om op een bureau te werken met een creatieve kijk op esthetiek, functionaliteit en met analytisch vermogen .

Wie ben ik?

Je bent een enthousiaste en leergierige bouwkundig tekenaar met affiniteit voor ontwerpen. Je functioneert goed in vrijheid en stelt het eindresultaat als belangrijkste doel.

Waar kom ik terecht?

Wij zijn een jong bedrijf dat de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt.  Studio Kustlijn bestaat uit een sterk team van jonge ervaren professionals die begrijpen dat een week hard werken op vrijdagmiddag moet worden beloond met een borrel. Je gaat zelfstandig te werk maar de samenwerking tussen verschillende disciplines en skills op het gebied van esthetiek, functionaliteit en analytisch vermogen vormen de basis van onze ontwerpen

Wat krijg ik?

Wat ons betreft bouw en groei je mee in een waanzinnig leuke onderneming waarbij creatieve input en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk zijn. Graag horen we wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur ons je motivatiebrief en C.V.